15 april 2018

Fredrik lämnar Malaysia

Bild från Anna igen i morse. Hon hade varit på Barry´s Bootcamp igen. Tydligen hur jobbigt som helst. Hon hotar med att ta med oss dit i juni... Hon verkar väldigt inställd på att vinna vadet.



Michi var på fotboll i ösregn i dag tillsammans med Tobbe. De såg Gais så klart.





Fredrik och jag gick iväg till Ra.Ft och åt brunch även denna söndag. Vilken fin smörgås jag fick! Bröd med avokadoröra, pocherat ägg och rökt lax med lite sallad. Supergod!



Det blev sedan massor av tid tillsammans och så middag på B-Lab efter att packningen var klar. När jag såg Fredriks hög med kläder som innehöll både hans och en hel del av Victorias saker så tänkte jag att det där går aldrig ner. Jag kunde konstatera att min son kan packa. Allt försvann magiskt ner i väskorna.



Jag gillar här i Asien hur man ställer fram extra tallrikar så att man kan dela på alla maträtter som kommer in. Idag behövde vi inte ens be om det. Syssling Ludvig kom ner till restaurangen för att säga hejdå till Fredrik. Så roligt att de setts så mycket och nu verkar det till och med vara tal om besök i London i sommar.




Thelma kom hem lite tidigare fast det var söndag för att säga hejdå till Fredrik. Hon har ju levt med Anna och Fredrik sedan de var 14 och 10 så det är ju nästan som hennes barn också i viss mån.




Jag körde ner Fredrik till KL Sentral så att han kunde ta tåget till KLIA. Vi kom bara ett par minuter innan ett tåg skulle gå så det blev en snabb kram och sedan fick han springa. Nu blir det tomt här hemma. Det skall samtidigt blir skönt att vara själv ett litet tag. Får njuta av ensamheten och börja äta lite nyttigt ett par veckor tills Michi är tillbaka.