27 januari 2019

Till Kuala Selangor med Pia och Anders

Var bara tvungen att lägga ut det här fotot. Det här är taget för tjugo år sedan och det är helt tomt bortom tvillingtornen. Nu finns det nog inte en gnutta grönt kvar.




Anders och Pia kom hem till oss vid halvelvatiden och vi tog bilen och åkte till Kuala Selangor för att äta på en fiskrestaurang vid floden. Det var längesedan vi var här och de hade aldrig varit där.




Det blev en väldigt god lunch med räkor, musslor, ris, tofu och flera andra rätter. När jag skulle betala gick det på 100 RM för fyra personer. Inte klokt! När vi skulle åka iväg sedan fick vi lite problem... Fin parkering bakom oss. Som tur var hittade vi ägaren snabbt.



Vi lämnade av Pia och Anders i stan och tog sedan en promenad runt Mont Kiara och Sri Hartamas. Avslutade med en kaffe på Starbucks och gick sedan in i det nya centret som heter 163 och som ligger precis brevid vårt gamla kontor. Mycket dekorationer inför det kinesiska nyåret.






Lite senare på kvällen promenerade vi upp till Plaza Mont Kiara för att äta spansk middag på Mercat Barcelona. De har tapas med en liten twist. Vi var där med pappa för längesedan. Till att börja med blev det sangria gjord på cava istället för rött vin.




Sedan blev det flera goda tapas och jag skall inte lägga upp alla här :)




Shoppingmall 163 är nu ett nytt inslag i stadsbilden.




När vi precis satt oss ner kom en servitris framrusande och ropade: "Anki!" Det visade sig vara en tjej som tidigare jobbade på Estilo dit vi ofta gick förr, innan de stängde. Då flyttade hon, Illi, till Langkawi för att hjälpa sin moster med ett spa, men nu var hon tillbaka. Så trevligt!! Man undrar hur mycket vi är ute egentligen när servitriserna känner igen oss trots att det är nya platser...




När vi ätit klart skickade hon in en efterrätt med churros och chokladsås. Vi är ju inte så efterrättiga av oss, men det var ju väldigt gulligt!



Det blev en riktigt trevlig kväll och nu har vi lagt till restaurangen på Facebook och instagram så vi kan se när de har lite event också.