08 juni 2012

En dag fylld av ärenden

Oj, oj, oj nu är det alldeles för mycket att göra för att ha tid att blogga. Lastbil skall fixas till skolavslutningen, skolan skall smyckas, graduationparty skall planeras och släkten är här!

Idag, 5 juni, fick pappa hänga med och uträtta tusen ärenden. Vart vi än kom så var alla parkeringsplatser slut och vi fick snurra runt hur länge som helst, bara för att sedan åka ut igen. Vårt första stopp var IKEA där vi skulle handla stora plastlådor där vi kan ha massor med is och kalla drickor. Vi köpte också svenskt kaffe. Vi skall ju försöka ha tema svensk mat på Annas fest på lördag.

Det blev en liten lunch på Nandos i Ikano innan vi åkte tillbaka till Mont Kiara för att gå till Publika där vi skulle köpa bestick och vin. Inget fanns. Bestick rekommenderade de oss att åka till Tesco att handla. Var ligger Tesco - Granne med IKEA...



Tillbaka igen. Vi hittade i alla fall bestick och vände sedan hemåt. Ett sista stopp blev det i 1 Mont Kiara för att köpa vin. Jag hade handlat rött vin, men vi behöver ju vitt vin också. Pust och stön. Sex timmar efter det att vi stack hemifrån var vi tillbaka igen. Då var det hur gott som helst med en stor kopp kaffe!!!