03 januari 2011

Nyårsafton 2010

Klockan ett på nyårsafton samlades vi i Verve Suites Hyperkitchen för att fixa inför festen. Då kom också restaurangen Khaana Peena dit med porslin, dukar och glas m.m.


Femtio minuter senare försvann Angelika med gäster för att äta lunch och fixa håret. Anna mötte upp där och de gjorde sig snygga inför kvällen. Bärbel och jag var kvar och fixade iordning och innan jag var hemma igen var klockan redan halvsex.

Thelma var med och lassade in allt öl och vin och vi fick ta en snabbtur till affären också.

Även Thelmas syster, Candy, var med och hjälpte till.

Så klockan sju var det dags för festen att starta. Först ut var familjen Cederkvist representerad här av Bärbel, Anders och Angelika.

Sedan började gästerna att välla in. Bland de första som kom var familjen Wännström med kusiner på besök.

Det var också lite långväga besök med Jay, amerikan som bor i Sverige. Här med Jimmie, Michi, Lotta, Bärbel och Rebecca.

Anna hade sina gamla KL-kompisar på besök: Cicci som nu bor i Dallas, Sandra som bor i Stockholm och Thea som bor i Peking.

Anders Nordahl var också på besök från kontoret i Sverige och passade på att hälsa på brodern Jimmie som nu är här i Malaysia ett år.

Angelikas och Stanleys goda vänner, Poker och Kattis Wallenberg var också hitbjudna.

Så var all mat på plats och personalen gav klartecken till att middagen kunde börja.

Vi hade fått använda två rum så 17 barn och ungdomar satt i det ena och 26 vuxna satt i det andra.


Fredrik satt brevid lille Joel och busade säkert en hel del med honom :)

Så var det vår tur att få i oss lite indisk mat. Här är Maria och Harry Harkins som kom med sina två döttrar Alexandra och Isabella.

Magnus Gustafsson tog lite med tillsammans med Lottas kollega Mia som hon nu skriver diverse uppsatser och kapitel med.

Rebecca och Angelika satt brevid varandra under middagen.

Efter maten blev det lite dans. Angelika och jag fick på lite salsa och alla tyckte det såg ut som om vi hade en dansduell. Fniss!

Fredrik tyckte att hans mamma var lite pinsam när hon gick upp på dansgolvet så han pratade med Daniela istället, utan att se vem som dök upp bakom hans rygg :)

Så var klockan redan tolv, champagneglasen utburna på terrassen och Michi och några grabbar till började försiktigt lossa på korkarna.

Zel och Andreas gjorde sig beredda att fira in tolvslaget.

Efter en kort stund började himlen lysas upp av fyrverkerier i alla riktningar. Det var fantastiskt att se dessa sprakande explosioner över alla höga byggnader i Kuala Lumpur.

Vi fick lov att vara i festlokalen till klockan ett, men sedan var vi tvungna att tömma allt och lämna. Istället traskade vi hem till oss, nära och bra, och fortsatte att fira in det nya året ända tills de sista gästerna gick vid halvfyratiden. Lätt möra somnade vi gott denna första natt 2011.

Tjus och italiensk middag

Den 30 december var det dags att börja fixa till sig lite inför nyår. Angelika och Bärbel hade fått i julklapp att gå på manikyr och pedikyr på Boudoir. Nu hade även Stanleys dotter Daniela och hans svärdotter Rebecca kommit hit så totalt var vi fem personer som gick iväg och hade det bra.

Angelika hade aldrig provat manikyr och pedikyr och satt och njöt så hon somnade ett tag :)

På kvällen fick Michi besök av en kollega från Sverige och de satt i möte och gick ut sedan, medan vi andra tog oss upp till Solaris och restaurant Michelangelo för lite italiensk middag.
Christopher och Rebecca har berättat att de skall bli stolta föräldrar till sommaren. Kul! Angelika blir alltså plastfarmor, eller vad skall man kalla det :)

Stanley och jag fick oss lite god mat. Jag tog en fettucini med fyra sorters ost. Syndigt gott!

Anders och Bärbel var också med.

Härligt att kunna sitta utomhus hela kvällen och njuta av den ljumma luften!