25 juni 2017

Fika på Tofta Herrgård

Vinden ven om knutarna denna morgon. Jag skulle åka iväg och slänga skräp och sortera, men Nur tycker det är så roligt så hon ville göra det. Nur, Sophie och Fredrik stack iväg till Kode med allt skräp. Helt perfekt! När de var tillbaka åkte Daniel och tog med sig Erika in till stan.


Vi bestämde oss för en tur till Tofta Herrgård, men åkte först ner och kollade att båten var ok.


Sophie och Nur ville prova svenska kakor så de tog en hel tallrik och delade på det. Fredrik valde korv med bröd - sin fars son - och vi andra tog en våffla. Åh så gott det var!


Så var det dags för Londontjejerna att packa ihop och bli körda till Landvetter.


Redan när vi kom ut på E6:an vid Kode så var det köer. Det bådade inte gott. Vi kom efter lång tid till Kungälv där vi svängde av mot E45:an istället. När vi skulle över bron till Bohus blev det broöppning. Det händer inte särskilt ofta!


E45:an var helt tom så det kändes skönt. När vi kom fram mot Partille växlade vädret mellan regn och sol hela tiden och helt plötsligt hade vi en enorm regnbåge framför oss.


Släppte tjejerna i god tid innan deras plan skulle gå och de landade till och med innan det de skulle i London senare på kvällen. På Rörtången blev det kortspel för Fredrik, Michi och mig där Michi gick segrande ur striden.