30 januari 2018

Träff med Pia

Igår var det träff med Swea hos ett par som jobbar med mat och hälsa. Var nästan irriterad när jag gick därifrån. Deras teorier var helt emot vad alla pratar om - ät mättat fett, ät gärna mycket fett, träning spelar ingen roll, du kan bota cancer med vår kost. Helt galet! Kändes väldigt extremt. Lite av varje är mer min melodi, även om det inte blivit så lite det sista... Dags att köra igång med träning och mer nyttig mat nu när vi blir själva här. Åkte ner till stan för att gå på en massage, men deras stol var sönder så det blev bara till att åka hem igen...



Idag träffade jag Pia och var med henne på lägenhetsvisning. Kul att gå och titta lite på nya ställen. Vi var i ett condo som heter Park 7.




Efteråt gick vi på bio mitt på dagen. Vi såg en ny film som heter The Commuter med Liam Neeson. Den var riktigt spännande!


Det blev sedan lunch ute och kaffe hos Pia innan jag åkte hem. Fortfarande inte riktigt klart med Luddes visum. Nu har immigration tekniska problem och imorgon är det helgdag så vi får avvakta. Tur att hans biljett tillbaka inte är förrän 12 februari.