23 april 2016

Dags för marknaden Chatuchak

Vi hade ställt klockan redan på åtta för att komma iväg tidigt. Frukost ingick inte, men för 40 rm fick man en riktigt bra frukost så det var det värt.


Vi tog sedan en tuktuk till närmaste metrostation och sedan metro en halvtimme för att komma till Chatuchak. I sektion 19 hade de mycket heminredning och i stånd 209, gång 7/2 hittade vi en fantastisk porslinsaffär. Vi hade sett så snygga saker på hotellet och här hittade vi nu exakt samma!


Vi hittade saker alla tre och butiken kunde sedan leverera till hotellet så vi slapp bära omkring på alla tunga saker.


Vi gick sedan gata upp och gata ner och tittade på hur mycket som helst. Till slut var vi längst bort och bestämde oss för lunch. Restaurangen hade inga öl, men grannrestaurangen hade, så vi fick köpa därifrån. Så gott när det är så varmt!



Vid femtiden var vi hemma igen och Pia och jag tog en runda i Chinatown. Vi hamnade dock lite fel och var bara där de sålde massa mat. Efter en väldigt skön dusch så tog vi en taxi till Sirocco, en fräck skybar i Bangkok.


Det blåste halv storm när vi kom upp. Det var så starka vindar att glas blåste av borden. Snudd på att de behövde stänga. Vi tog en snabb drink, beundrade utsikten och gav oss av igen.


Maria hade tipsat om Asia Tic. Det var ungefär som att gå in på Liseberg och väldigt turistiskt. Tyvärr hade vi inte tagit namnet på någon särskild restaurang utan strosade runt lite och tog en på måfå. Ingen riktig höjdare, men så länge man valde thaimat så kunde de ju laga det... Vi var rätt sega efter dagen på marknaden så efter middagen vände vi hemåt mot vårt hotell igen.


Michi hade hela lördagen hemma i Sverige och passade på att ta med sin pappa ut till Rörtången och träffade Ingemar där också. Ser fint ut!


Anna har nu satt sig på planet från London till KL. Alltid är det någon i luften känns det som. I morgon ses vi!