13 januari 2017

Orchidria

Idag hade vi en fantastiskt skön dag vid poolen. Både idag och igår har tvättmaskinen gått varm efter alla gäster förra helgen, men det sköter sig ju själv. Bara att hänga ut med jämna mellanrum och vika när det är torrt. Däremellan ligger man fint i en solstol med en god bok. När det var dags för middag så önskade sig Anna att vi skulle gå till Orchidria.



Så roligt att komma dit och bli omkramad av halva personalen. Var tvungen att ta kort på Anna och Michi också när maten kom in för det var mycket fotande. Instagram och Snapchat skall underhållas. 



Vi var hemma rätt tidigt och det blev ett parti Monopol med kort. Det är riktigt roligt för det går så snabbt jämfört med att spela vanligt monopol. Efter tre omgångar hade vi vunnit varsin och det blev en fjärde och avgörande. Gissa vem som tog hem segern...




Efter en hel dag ute i solen så var vi rätt sega och det blev en tidig natt. Anna höll sig vaken i väntan på att British Airways skulle öppna sin incheckning 00.05. Sist fick hon nämligen en plats i mitten på en trerad och det är ju skräckscenariot när man flyger i 14 timmar. Nu hade hon fått samma plats igen, men i och med att hon var ute direkt så kunde hon byta till en stol vid gången. Skönt! Värt att gålla sig vaken för det :)