26 juli 2021

Gus och garderober

Klockan elva i morse fick vi hit Gus som jobbar på Hammonds som gör garderober. De har fixat alla garderober för Anna och Erik så vi kör samma firma. Han kom hit med prover och handtag så att vi kunde mäta och kolla på allt. Vi skall sätta in garderober nere i kontoret samt bygga igen i en liten hall mellan vardagsrummet och toaletten uppe.


Det gick så bra att springa häromdagen, även om det bara var 1,7 km, så jag stack ut idag igen. Denna gång hade jag som mål att springa två varv, dvs 3,4 km. Det gick hur bra som helst. Nästa gång får jag ta tre varv. Rätt som det var sprang ett rådjur framför mig på stigen och när jag kom varv två så korsade det framför mig igen. Vilka äventyr.


När jag sprungit klart blev det ett besök i mataffären och sedan ut med Pluto.


När vi kom hem var han på lekhumör och busade hela tiden. Det är som ett litet barn...


På kvällen blev det lax i ugnen. Anna och Erik håller sig hemma hos sig. Erik och vi är fortfarande ok på alla test. Anna tappade smak och lukt idag, men börjar känna sig piggare, så det går åt rätt håll. Skönt!


På kvällen kom bilder från Gus med garderoberna. Vi skall ändra så att de går ända in till väggen vid fönstret och ta bort den smala garderoben där man hänger och istället ha fler hyllor. Annars blir det nog bra!


Så spännande med allt som händer och hur mycket vi får till nu när vi är här. Sedan får vi så klart vänta på allt. Gardinerna tar fem veckor och garderoberna kommer inte förrän i december. I morgon får vi besök av en kakelsättare för alla tre badrummen. Små steg varje dag!