10 november 2012

Kota Damansara och 42 East

Lördag och ut på lite äventyr. Eva Sjönell hade tipsat om en affär som heter Life Style Shopping och som ligger i närheten av Giant i Kota Damansara, på väg ut mot Tropicana. Vi visste inte riktigt var butiken låg så vi parkerade bilen och strosade runt. Då passerade vi helt plötsligt TSEN Lightning som tidigare låg uppe i Damansara Perdana, men som nu har stängt. De har många fina lampor och det är alltid lika roligt att gå runt att titta. De säljer också mycket lampor från Philips. Det har bland annat kommit glödlampor med fjärrkontroll som går direkt till glödlampan och ej som en kontakt i väggen där man kan dimma ljuset! Detta innebär ju att man kan ha dimmer var som helst utan att behöva ändra några kontakter. Rätt fräckt!

Lampa för höga trappor

Lampa i form av en fågelbur


Lampa för matsalsbordet?

Efter att ha strosat omkring i området ett tag var det dags för lite lunch och vi hittade ett riktigt lokalt ställe.



Det blev kycking i curry, stark biff och baby kailan som grönsak. Tre rätter gick på 35 kronor :)



Jag skrattade gott när jag varit på toaletten och tvättade mina händer. Titta under handfatet...inget rör ner i avloppet. Mina fötter blev lite blöta :)



Efter lunchen lyckades vi hitta butiken Eva pratat om. Den var liten men fullspäckad med fina saker. Väl värd att besöka igen!



Senare på kvällen blev det middag på 42 East som ligger i TTDI där vi varit en gång tidigare.




De har lite tapasrätter och även "riktiga" revben, dvs på fläskkött. Fullt schema även denna helg :)