15 september 2019

Lite löpning, wifi-fix och lugn

Michi har varit gullig och sprungit runt och letat böcker till mig. Dels var det fyra pockets, dels Birgittas nya bok. Den var slut i både Allum och Lerum. Till slut hittade han den i Kungälv!




I december är vi ju som vanligt anmälda till loppet i Angkor Wat. Jag har knappt tränat en centimeter utomhus vilket verkligen behövs. Eftersom luften är så bra här så hade jag ingen ursäkt att inte springa ute. Kör fortfarande väldigt lätt program med gång och löpning blandat. Passerade lite olika djur på vägen :)




Lite svettig och trött när jag kom hem, men nöjd över att jag fått sprungit!




Har börjat läsa en bok av Anders Hansen som heter Hjärnstark. Otroligt intressant som handlar om sambandet mellan hjärnan, stress och tillväxt, och hur mycket träning påverkar. Två gånger i veckan med konditionsträning gör att stressnivåer minskar markant!




Fick besök av Unifi på eftermiddagen och nu är vårt wifi fixat. Skönt att en sak är löst! På eftermiddagen började det regna igen. Man får ta vara på uppehållen! Det blev en lugn middag hemma framför datorn. Kollade lite på The Handmaids Tale och läste. Gick och lade mig tidigt efter att ha pratat med alla tre i familjen idag. Så mysigt!!!