22 juni 2020

Covidtest taget nere vid Vårdcentralen

Imorse var det dags! Klockan 11 hade jag tid för ett Covid-test. Jag blev uppropad och fick komma fram. Fick börja med att scanna en QR-kod och fylla i lite uppgifter på telefonen. Sedan fick jag bli swabbad i halsen och sedan en låååång pinne upp i näsan. Så var det klart. Det stod att det skulle ta 24 timmar för svar, men sjuksköterskan sade att jag nog får vänta två dygn för de har mycket nu. Slängde skräp och gick till Bibliotekets brevinkast för att lämna böcker. Får väl undvika att röra mig ute nu tills jag får svar.



Vår fläderbuske blommar för fullt nu. Det blir nog ingen saft av den här dock. Grannen har varit och plockat en del blommor. Jag tänker göra saft på de rosa blommorna på landet istället. Den blir superfin. 


Resten av dagen ägnades framför datorn med att betala skatter, göra löner och annat spännande. Vi fick mail från agenten som sköter Thelmas visum att allt nu är inlämnat. Om 14 dagar skall allt vara klart. Funkar detta - vilket det säkert gör - så har vi hittat ett sätt att jobba för framtiden. Hon verkar väldigt duktig den här tjejen. Så skönt! Vi har varit lite oroliga för att Thelma skulle hamna i kläm när vi båda är i Sverige.