07 juli 2014

Till stan i regnet och flaggstången på plats

Michi skulle på möte inne i stan idag och jag passade på att åka med när det ändå regnade. Hade läst ut en av mina böcker i Bokiabiblioteket och tänkte passa på att byta bok i Östra Nordstan. När jag väl kom dit så var Bokia borta och istället fanns där Saigon Food...


Jag var ju genast tvungen att gå in och se vad detta var för affär. Så roligt att upptäcka att det fanns mängder med indisk, malaysisk, indonesisk och annan asiatisk mat. Hittade flera påsar från Indonesien där jag kunde stå och läsa på baksidan och få lite malaysiska/indonesiska till livs :)



Gick sedan och kikade i affärer ett par timmar för att sedan gå tillbaka till bilen för att möta Michi klockan tre. Gick då förbi den här affären som hade ett namn med typiskt göteborgsk ordvitseri...


På väg tillbaka till landet åkte vi förbi Bohus och gjorde en snabb avstickare till Emma och Martin med lille Jesper och Isabella. Roligt att träffa dem igen. Ett helt år sedan sist!


Väl tillbak på Rörtången igen började Michi jobba med flaggstången. Bultarna var lite korta ovan jord så det fick bli en liten improvisering.


När vi tog bort delen som gör att man kan fälla flaggstången så fick bultarna precis plats och flaggstången kunde resas.


Vimpeln sattes på och nu har vi vår egen flaggstång på plats. Det ser så fint ut!!!


Var sedan tvungen att smita ut och ta ett kort på hur solnedgången lyser upp bergen på Rörtången. Det blir ett helt fantastiskt, nästan orange, sken som är otroligt fint!


Nu får vi minnas 7 juli som vår första flaggdag. Riktigt kul :)