09 mars 2022

Spanska, Ikea och packning

Startade dagen med en spanskalektion. Nu har vi bestämt att lägga om inlärningen och köra mer grammatik och konversation utifrån det. Jag har också hittat lite böcker på internet med grammatik och övningar så jag skall ladda ner dem. Efter spanskan blev det en tur till IKEA. Vi behövde mer plastlådor och lite annat.


Väl hemma igen packade jag ner allt som var i våra bokhyllor i kontoret. Det blev totalt sju fulla backar.


Hyllorna gapar nu tomma. Så otroligt skönt att ha kommit igång. Även om vi inte vet exakt när vi kan börja flytta så är det skönt att ha börjat.


På kvällen blev det ett spinningpass varvat med styrka. Som ni ser blir man rätt trött efteråt.


När vi kom hem och parkerade i garaget fick vi skynda oss in. De höll på och sprejade för insekter. Alltså det där kan ju inte vara bra att andas in.


Anna jobbade hemifrån oss idag. Vi skulle få leverans av vår soffa från BoConcept. Pluto var med så klart. Han hittade sin lilla filt och alla sina leksaker och verkade tycka att det var rätt så mysigt.


Soffan är nu på plats. Det var det sista vi beställt vad gäller innemöbler. Så härligt att ha en soffa. Anna sade att det blev jättesnyggt. Det litar vi på.




Fredrik berättade att Edwards mamma fått sina bildäck tömda på luft. Tydligen är det en rörelse som går runt och tömmer ut luften på SUVs. Detta för att dessa stora bilar är så mycket mer farliga för milön. Anna skickade en artikel som jag läste igenom och det visar sig att de följer en svensk modell där samma aktion genomfördes 2019. Ja, vad säger man.


Imorgon skall jag överraska Michi och beställa en bil och ta över lite saker till Almaspuri. Spännande!