07 december 2021

Middag för Anna och Erik

Startade även denna dag med jobb. Det är inte klokt hur man kan breda ut sig när man är själv om ett helt köksbord! Håller på och undersöker vad man kan göra för Day 2 test när man kommer till England. Det konstiga är att det finns ett snabbtest när man reser ut, men inte när man reser in. De verkar komma med ett test där man åtminstone får svar samma dag, men det går inte att boka än fastän det finns på hemsidan. Går åt mycket tid till sådant här...


Startade morgonen med mitt andra riktiga träningspass med Mark Hine. Hann hem innan det här ovädret drog in med regn och riktiga stormbyar. Då var det rätt skönt att få sitta inne och jobba.


Svampen som Fredrik köpt till mig åkte fram idag. Jag hade lovat Anna och Erik middag och är det något Anna gillar så är det svamp.


Äntligen fick jag duka upp för lite middag här hemma. Det har inte blivit så många gånger.


Såg den här roliga granvikningen av servetter på Instagram och var ju tvungen att testa den. Det var jättelätt och det blir ju väldigt dekorativt.


Det blev pasta med angusbiff och massor med svamp. Riktigt gott!


Fick den här bilden av Anna. Pluto ligger och spanar ut genom fönstret mot vår lägenhet. Antagligen spanar han in fåglar, men vi kan ju säga att han längtar efter sin "mormor".