03 september 2016

Fix mest hela dagen

Hade tagit med mig lite blåbär från KL så det blev god yoghurtfrukost i morse vid poolen.


Arbetarna började trilla in och redan vid strax efter tio kom två elektriker. Vår utebelysning behöver bytas ut då flera lampor gått sönder och våra lampor som går på av rörelse behöver riktas om nu när vi satt upp ett tak över utomhusköket. Alltid lite att fixa med. Medan Michi var hemma och snickrade och hjälpte elkillarna så åkte jag in till Kuah för att handla lite inför middagen ikväll samt lite saker till Michi. Alltid spännande att se om man kan få tag i allt...


När jag kom hem hade Michi fått klart en ny hylla som skall stå under trappan. Vid tvåtiden kom sedan två killar från Fitness Concept för att serva våra tre maskiner i gymmet. Nu är de godkända och klara för ytterligare ett par år.


När alla åkt och det började svalna något gick vi upp på berget. Jobbigt denna första gång men den fina utsikten gör det värt besväret!


Ytterligare en hylla blev klar under dagen och vi kunde flytta in en del glas till Michis man cave.


Jag skrattade gott åt tavlan Michi fått av Amanda som hittat den på Bali när hon var där på sin studentresa. Har bestämt att jag skall försöka bryta mot varje regel så ofta jag kan :)


Revbenen grillades idag och de blev verkligen jättebra. De tar lite tid men är inte svåra att göra.


Har redan fått beställning att göra detta när jag kommer till London nästa gång!