03 juli 2024

Mammografi och besök av Anna och pappa

Idag var det dags för mammografi. Carlanderska brukar alltid hjälpa mig med en tid och det är skönt att ha lite koll. Allt gick bra och det känns lika skönt att ha det avklarat varje gång.


Vår vita Nespressomaskin har krånglat ett tag och jag ringde Nespressos kundservice den 27 juni och vi höll på att fixa med maskinen. Det hjälpte inte och idag fick jag ringa igen. Då fick jag beskedet att garantin gick ut den 25 juni - alltså två dagar innan vårt samtal, detta efter fem år. Alltså jag kände att nu får det vara nog. Jag brukar inte vara den som talar om vad jag har men nu gjorde jag väldigt klart att vi bor i fyra länder, har sex maskiner och är högsta nivån av kund överallt. Min bild av Nespresso är ju alltså otroligt god, är det något ni vill ändra på för att garantin gått över tiden med två dagar??? Killen försvann tre minuter och talade med sin chef och kom sedan tillbaka och sade att de skickar en helt ny maskin. Trevligt! Ni behåller nu min tanke om er goda service, sade jag ;)


Det roliga var att Nespresso just haft en drive där man fick en ny maskin om man köpte 350 kapslar. Kapslar behöver vi ju ändå och det går en del på sommaren med alla gäster, så jag beställde det jag behövde. Nu har vi ju en extra maskin att sätta ute i gäststugan för morgonpigga gäster.


Erik åkte på affärsresa till Irland idag och Anna kom ut till Rörtången med pappa i sällskap. 


Vi grillade och åt middag tillsammans och sedan åkte Anna tillbaka till Lerum, medan pappa stannade kvar här. Nu skall han vara här tills på fredag. Så mysigt!


Fredrik skickade lite fina foton från Frankrike. Han och Tuva hade bland annat varit i Nice. De har gjort lite utflykter med tåg utefter kusten. Roligt att de hittar på olika saker och inte bara är på stranden.