18 juli 2018

Anders och Bärbel på besök

I morse fick vi sms från Lerums kommun att vattenverket haft haveri i natt och det var totalstopp. Inga larm hade gått så personalen upptäckte det först när de kom till jobbet. Nu har man fått igång dricksvattnet och övrigt vatten skall komma igång under dagen. E-kolibakterier har hittats och allt vatten skall kokas innan det används. Läskigt!

Började dagen med att åka in till stan och gå till Unilabs mammografi. Alltid skönt att få det fixat. Allt var bra vilket alltid är skönt att få veta. Anna åkte in till stan på eftermiddagen och hämtade Anders och Bärbel. Vi skulle fira lite födelsedagar idag. Helene med familj och pappa skulle också ha kommit men då jag varit  förkyld så väntar vi lite.


Anna tog kort med sin polaroidkamera. Det blir alltid så roliga små foton. Det var riktigt mysigt att ses och senare på kvällen så körde jag dem hem.



När jag var tillbaka satt Michi, Anna och jag och pratade en lång stund. Så roligt med varje dag som vi får vara tillsammans. Vi saknar Fredrik! Idag är det mammas födelsedag så vi skänker henne en extra tanke också.