23 april 2014

Service av Fredriks Myvi och fått nytt material till halsband

Nu har det redan gått en månad sedan Fredrik köpte sin lilla Myvi och det var dags för första servicen. Servicestället ligger i Segambut och det tog bara tio minuter att köra dit. Lite dåligt med parkering där så det fick bli lite malayparkering på tvären på gatan och sedan in och anmäla i receptionen. All fungerade supersmidigt och jag blev visad till en kundlounge där jag kunde vänta den dryga timme som servicen skulle ta. I loungen fanns TV, tidningar, vatten, te och kaffe och annat smått och gott.



När bilen var klar körde jag hem den och promenerade sedan till kontret och det var dags för lunch med Michi - äntligen till Sushi Zhangmai igen. Jag var ju där nyligen, men Michi har ju inte varit dit på hur länge som helst!




När jag jobbat klart var det dags att lägga ut lite bilder på Facebooksidan Happy Jewelry igen. Försöker göra det varannan dag ungefär. Det blev också lite nya bilder så att jag har en liten bildbank.




Idag kom också min beställning jag gjort på lite nytt material till halsband. Även om skåpen är relativt fulla så är det alltid roligt att komplettera lite. Har nu även fått lite saker i roséguld, som blivit väldigt populärt nu.




Måste säga att det äntligen har tänts en liten gnista igen vad gäller att göra halsband. När Karin flyttade tappade jag sugen lite, men nu börjar det bli kul igen. Det har dessutom gått väldigt bra med de nya sakerna jag gjort så det hjälper väl också till!