23 mars 2018

Röj runt huset

Här på Langkawi är alla väldigt pigga på att låna saker av varandra och det känns som om vi lånat ut väldigt mycket. Vi har till exempel en högtryckstvätt som vi använt själva en gång. Nu ville poolskötarna låna den för att rengöra vår pool. Helt ok. Sedan skulle den lånas för att göra rent grannarnas pooler. Svårt att säga nej. Till slut såg vi knappt till den. När vi nu kom hit nu så fick vi ringa för att kolla var den var och be att få tillbaka den. Lite tröttsamt. Vi behövde röja en del innan barnen kommer i morgon. Muren var helt svart t.ex. När så Michi körde igång maskinen så fungerade den en kvart, fick vila, fungerade en stund till och till slut lade den av helt. Så irriterande.


VI hann i alla fall med en del innan den lade av helt.


På kvällen bestämde vi oss för att prova en ny restaurang. Det är samma ägare som de som tidigare hade Brasserie nere på stranden. Den här ligger inte lika roligt till. 


Ägaren, Lorenzo, är italienare och hade fått till en riktigt bra restaurang igen. Det bjöds på en liten apertif med tilltugg när vi kom och maten vi beställde in var mycket bra. Ett italiensk glas limoncello serverades också efter middagen. Det var som att vara i Italien!
  
  

Hemma hade vi besök av en stor gecko på väggen vid köket. De är väldigt fina. 


 Nu är det bara en dag kvar till huset blir fullt igen.