20 november 2015

Till Langkawi igen - sista gången innan Sverige

När vi var i Shanghai i september hittade jag en fin rödvitrutig duk och skulle gärna vilja ha fler till Langkawi när man sitter ute och äter. Fick nu en bild av Jessika som varit i Chinatown och där fanns massor med rutiga tyger! Får absolut åka dit när vi är tillbaka i januari!


Så var det dags för sista turen upp till Langkawi innan jag åker hem till Sverige. Michi bjöd på en liten fredagsöl innan flyget lyfte.


Planet var som vanligt försenat. Nu har det varit ASEAN-konferens och Ubama har varit i landet igen. Uppenbarligen landade han en timme innan vi skulle flyga vilket försenade vårt flyg. Vi åkte direkt från flygplatsen till restaurang Unkaizan för lite japansk middag.


Fick bilder från barnen på en övergiven bil på Baker Street som polisen sprängt i tron att det var en bil med bomb och alltså ett terrorhot. Baker Street-stationen var stängd och utrymd. Nu visade det sig att det bara var en bil som fått något fel, så den stackars bilägaren som kom tillbaka med bärgare senare blev nog något förvånad. Finns nog inte en försäkring i världen som täcker det...


Alla är på tå nu efter händelserna i Paris förra veckan och det är ju bara bra att polisen tar det säkra före det osäkra! Nu skall vi i alla fall ha en lugn och fridfull helg på Langkawi. Där brukar det tack och lov inte hända alltför mycket!