07 oktober 2017

En orm i löpbandet...

På förmiddagen kom en kille från Fitness Concept för att laga vårt löpband som helt plötsligt slutat fungera. Vi är alltid väldigt noggranna med att dra ur kontakten när vi inte är där med tanke på alla åskoväder, så det var lite konstigt. När han öppnade panelen där man trycker på fart mm så skrek han till och ropade att jag skulle komma. Inne i panelen låg ett ormskinn. Han letade förskräckt efter ormen... Det tar cirka tio dagar för en orm att ömsa skinn så den kan mycket väl ha varit där inne sist jag sprang. Tror det är samma trädgårdsorm vi såg en annan gång. Skinnet såg liknande ut... 


Michi provade sin nya leksak idag. Ser bra ut!



Harry och Joanna kom över för att lägga in så att jag kan se kamerorna på min dator. De hade lagat Michis ölskylt så han fick det som en lite tidig födelsedagspresent. Snällt!


Då fick vi bjuda på en liten kvällsöl.


På kvällen blev det middag på Casa del Mar. Det är så fint att sitta på stranden i solnedgången. 


 Deras förrätt med räkor och mangosalsa med passionsfrukt till är helt fantastisk!' 


Efteråt promenerade vi bort till Meritius Pelangi Hotel. Vi hade hört att man som boende på Langkawi kunde få ett rabattkort. Det stämde. Vi fick ett kort som ger oss 30% rabatt på både mat och dryck för upp till tio personer. Dessutom får man Pelangidollar, 1 för varje 10 spenderad, som man sedan kan använda för betalning på hotellet. Allt som allt blir det ju faktiskt 40% rabatt. Det är ett jättefint hotell med bra restauranger så det här kan vi säkert använda. Tänkte möjligen boka där för nyår. Vi satt och lyssnade på deras liveband, som var rätt kasst, och började prata med två brittiska kvinnor som var där på semester. Det var en rolig avslutning på kvällen.