19 februari 2014

Michi till Hongkong 15-19 februari

Air Asia blir bara värre och värre när man skall resa med dem. Deras incheckning på LCCT är under all kritik och de rekommenderar nu alla att vara på plats tre timmar innan planet skall gå. Det är ju en halv dag... Inte riktigt, men de är såååå ineffektiva. Michi skulle resa till Hongkong på jobb i morse och var mer än två timmar innan på plats, något som räcker på ALLA andra flygplatser över hela världen. De hade då EN kassa öppen för plan till Kina och Indien och det kryllade av passagerare. Till slut kände Michi att han skulle missa sitt plan, men fick samtidigt syn på en tom kassa med röd matta framför. Han frågade en i personalen och fick då höra att det var en VIP-kö för 150 RM. Det var väl nästan lika mycket som biljetten kostade, men han var ju tvungen att komma med planet och betalade. Det är väl det de vill sätta i system...

I alla fall funkade det bra sedan. Han blev följd till en lounge där han fick vänta. I tid innan planet skulle gå blev han sedan hämtad och körd i denna lilla bil ut till planet. Fniss, det slutade väl i alla fall :)


Första kvällen träffade Michi våra goda vänner från KL i Hongkong, Robert och Karin Lindell och Hans och Marika Thonell. De hann också med en lunch följade dag. I övrigt blev det mycket jobb och träffar med Mr Law och leverantörer. En god middag med Pekinganka hanns också med.




Sent på natten landade han den 19 februari igen. I Hongkong funkade all incheckning bra. Tror bara det är på LCCT som de alltid har det så trassligt.