12 september 2012

Direkt blir det Sweaträff

Startade denna onsdag morgon med att åka bort till vår advokat för att skriva på lite viktiga papper som blivit liggande under sommaren. Skulle sedan med Michi till kontoret för att jobba undan lite bland allt som samlats på hög under tre månader. Bland annat skulle vi skicka pengar till Pakistan och vi åkte då ner till RHB-banken i Sri Hartamas där vi varit kunder i massor med år. När vi kom dit var kontoret borta, stängt, försvunnet... Jag fick snabbt hoppa in till frisören brevid och fick då reda på att kontoret flyttat till Plaza Damas. Bra att vi blivit informerade! Vi hittade det i alla fall och fick de nödvändiga blanketterna. 

När det var dags för lunch träffade jag Jeanette och vi gick till favoritrestaurangen i One Mont Kiara och åt sushi. Precis lika gott som jag kom ihåg det.

På kvällen var det dags för värvningskväll där nya tjejer här i KL kunde komma och se om Swea var något för dem. Sju nya kom varav sex valde att bli medlemmar. Bra resultat får jag säga. Vi var knappt 30 personer på plats och det var riktigt roligt att träffa alla igen.

Jessika och Nasha

Helen och Lina

Mica hade varit uppe sedan tidig morgon och fixat all mat. Det var bröd, olika sorters dipper och röror samt olika ostar. Helt fanastiskt jobbat av henne!



Tjejen till vänster heter Eva Järnemar Porelius och var ny för dagen. Hennes man Jesper är från Lerum och har haft Maria Rönnkvists mamma som lärare. Världen är otroligt liten!

Eva och Mica

Randi och Inga, två nytillkomna norskor

Jeanette, Anne och nya Maria

Stående Mica och Anna och sittande Anita och Viveca

Mica ville så gärna ha en tripp-trapp-trull bild och vem fick då rycka in som den kortaste...


Det blev en väldigt lyckad kväll men vid tiotiden var jag jättetrött. Sov 3,5 timme i natt på grund av tidsskillnaden så jag tog mig för att få lite bättre med sömn denna kväll :)