04 augusti 2019

Michi tillbaka till Malaysia

Det blev till att packa ner det sista i Michis väskor så att han åkte med dem fulla. Så fort det finns lite plats så åker det ner lite böcker... Skjutsade sedan ut honom till Landvetter vid tolvtiden. Nu är det dags att säga hejdå i några dagar. Fredrik flyger från London ikväll med British Airways så vi hoppas på det bästa. De landar sedan med två timmars mellanrum i KL. Imorgon och övermorgon skall Heathrow strejka så det kan väl vara lite kaos därute redan idag gissar jag. Undrar vad de håller på med i England...




Var hemma ett par timmar och åkte sedan upp till pappa. Vi fick tittat lite mer på Ancestry och så blev det bokat en resa till Malaysia i början av oktober. Så roligt att han kommer!!! Lite senare kom Helene med familj över. De skulle nu åka iväg till Florens och jag skjutsade ut dem till Landvetter. Härligt att få kunna hjälpa till lite, det är ju inte så ofta vi är här.




Under tiden stod pappa i köket och fixade i ordning lite.




Alltid lika fint och mysigt hemma hos pappa. Nu var det äntligen dags för den årliga råbiffen.




Vandrade hem lite senare på kvällen. Klockan var kanske runt tio - halvelva och det var helt mörkt ute. Med alla gula löv på marken såg det väldigt höstligt ut!




Kollade på Flightradar 24 när jag kom hem och såg att båda herrarna Cederkvist satt på varsitt plan på väg mot Kuala Lumpur. Skönt att allt verkar ha fungerat den här gången!