04 december 2022

Brunch på Nero Nero

Även om vi nu var lite trötta efter två kvällar där vi varit ute sent, så gick vi ut på en runda innan dagens matäventyr. Så skönt att ändå ha klarat av det!


Vi tog kaffe och en macka på ett kafé i Solaris och då kom det in två personer med sina husdjur. Vilka roliga, genomskinliga ryggsäckar de hade. Det var rätt stora ventilationshål och katterna kunde spana ut över omgivningen.


Halvett var det dags att träffa Anna och Andy på Nero Nero. Detta är en italiensk restaurang i Damansara, så inte så långt från oss. Idag hade de Bubbly Brunch och det var buffet serverad vid bordet med prosecco till.


Maten var helt fantastisk, men det var otroligt mycket. Sju olika förrätter, pasta, risotto, fisk, kött och tre olika kakor som dessert. De skippade jag. Allt i små lagom tuggportioner när det gällde förrätterna, men varmrätterna var så mycket mat. Två italienska stjärnkockar, Diego och Marco, och en bartender stod för menyn idag och hade gjort ett samarbete. Normalt arbetar de på tre olika ställen.


Det bästa var nästan risotton som hade så mycket riven svart tryffel så att man knappt såg maten under.


Fick den här bilden tagen på mig idag och det är ju ändå rätt underbart att se hur roligt vi ofta har det.


Fredrik ringde på kvällen och ville ha receptet på våra köttbullar. Han och Lucy var på julmarknad i Marylebone och sedan var det en tur till mataffären. Undrar om de förbereder sig för julbordet i Luxemburg.


Det blev nog en god middag för dem med både sås och hemmagjort potatismos till köttbullarna. Så roligt att även Fredrik och Lucy börjar laga mer och mer mat och även prova våra svenska recept.


På kvällen var vi som stoppade korvar och orkade knappt röra på oss. Det känns som kroppen inte riktigt tål hur mycket mat som helst. Det blev ingen middag och tidigt i säng.