23 januari 2022

Äntligen till Madeleine

Så var det dags att packa ner det sista och ta bilen till flygplatsen. Klockan elva var den parkerad. Vi skulle lägga parkeringsbiljett samt nycklar i bakluckan på bilen och skicka ett sms att vi lämnat den.


Vi var på flygplatsen tre timmar innan som rekommenderat. Allt hade gått bra med Michis uppladdade dokument och hans incheckning gick på några sekunder. Likadant var det för mig med Norwegian, men jag behövde å andra sidan inte några dokument alls. Vi hann med en kaffe i loungen i lugn och ro innan vi fick gå till varsin gate. Michi flyger nu till Budapest på jobb och jag till Arlanda.



Som alltid på alla flyg så är det mask på. Inte särskilt skönt, men det hjälper väl för vi har ju klarat oss hittills trots alla resor.


I Stockholm låg det snö på gatorna och var nollgradigt. Det blev tjockjacka och halsduk på.


Det var så roligt att komma hem till Madeleine. Vi pratade så mycket så jag glömde helt av att ta någon bild. Det känns alltid som om vi sågs igår och bara fortsätter där vi slutade då. Helt underbart med sådana kompisar. Att det dessutom bjöds på en fantastiskt god middag var bara bonus. Det har gått 1,5 år sedan vi sågs senast - alldeles för länge!