09 oktober 2021

Bilen går sönder

Det blev rolig läsning i morse när vi såg en artikel om och med Birgitta. De hade frågat henne om grannar, med tanke på hennes bok Toktanten, och hon nämnde då även sina fantastiska grannar på båda sidor om dem på Rörtången. Man får buga och tacka!

 

Michi var iväg på förmiddagen efter det att han smugglat ut Anna och Andy. Thelma och jag ägnade en stund åt att fota våra nya trädgårdshandskar.


Det blev en sväng till Kota Damansara idag. Vi hämtade bland annat små glödlampor jag beställt. När vi åkt en liten stund märkte vi att luftkonditioneringen lagt av helt. Vi åkte då till den lilla verkstaden brevid oss som vi använt i många år. De fick bilen klockan två och klockan fem ringde de och hade fixat allt. Kompressor och kondensator var utbytta och allt som nytt. Härligt!


På kvällen ville vi prova något nytt och gick till Southern Rock, en fiskrestaurang som Michi inte varit på tidigare. Vi tog en färdig meny och fick en fantastisk förrättsbricka. Där ingick ostron som vi inte är så jätteförtjusta i, men det var bättre än väntat.



När middagen var över gick vi vidare på gatan. Jag hade hört att det skulle finnas en trendig bar någonstans. Vi hittade den: Coley.


Alla var runt 25 år och så vi. Det gick bra ändå.


Vi skrattade gott åt namnen på drinkarna!


Vid elvatiden var vi hemma igen efter en riktigt trevlig och rolig kväll!