19 april 2018

Till Langkawi

Åh så skönt att vara tillbaka. Något hade dock hänt med poolvattnet för det var inte klart som det brukar utan ganska mjölkigt. Pratade med Yvonne och Mario och det skulle inte vara någon fara att simma i alla fall.


Det dröjde inte många minuter förrän jag fick sällskap av Shadow som lade sig på plats utanför köksdörren. Känns skönt att veta att någon vaktar mig lite. 


Packade upp alla små matburkar jag hade med för att hålla mig till recepten i BodyBoss-boken.



Alla trästaket är nu omgjorda och målade. Det såg jättefint ut.



Terrassen hade de oljat och det är ju komposit. Funkade inte riktigt. Ibland undrar man om de vet vad de gör???


Fick också tag i Daud, trädgårdsmästaren, och satte honom på att klippa hela området nedanför oss.



Från Marios tomt gick en mystisk slang ner i vårt avlopp. När jag frågade vad det var så visade det sig att han har fått stopp i avloppet och driver AirBnB. Han har nu dragit sitt avlopp till vårt och fyller vår septitank. Tack för det! Vi har dessutom inte tömt på länge så det här kan bli spännande. Han erbjöd sig att betala tömningen av vår tank och det är väl gott så, man önskar bara att folk kunde fråga innan de tar sig sådana friheter...



Pratade med pappa på Facetime. Han ville så gärna se Shadow så de fick kika lite på varandra. Himlen blev allt mörkare och man kunde höra åskan börja mullra i fjärran. Jag fick också ringt Bärbel som fyllde år idag och kunde gratulera henne ordentligt.


Så brakade regnet loss. Det är rätt mäktigt när man sitter här. Jag kröp in och kollade på en film och hade det hur bra som helst.