01 februari 2019

Till Langkawi för 60-årsfirande

Började dagen med att gå upp i trapporna i granntornet. KL Towerthon, loppet i TV-tornet, har nu lagts ut och kommer att vara den 21 april. Bäst att börja träna lite... Så här högt upp är man på 35:e våningen i vårt condo.




Klockan två idag gick vårt flyg till Langkawi. Vi skall nu upp och fira vår kompis Peter som fyller 60! När vi kom ut till flygplatsen var det lejondans som mötte oss direkt. Nu skall det kinesiska nya året, Grisens år, firas in ordentligt. Framme på Langkawi möttes vi dock av en hund :)




Peter kommer till Langkawi först i morgon, men alla som skall fira honom kom idag och vi träffades på The Cliff halvsju för att se solnedgången. Här med Helen och Monika.




Och så jag, Pia och Karin med varsin jordgubbsdaiquiri.




Det är så otroligt fint att sitta här och se solen gå ner i havet.




Michi dök upp vid strax innan nio. Hans plan var nästan en timme sent. Då satt vi på Cba restaurang nere på stranden vid Pelangi hotell.






När vi kom hem lite senare på kvällen så möttes vi av en brandbil på gatan. När vi tittade upp mot berget stod djungeln i stora lågor, men brandmännen verkade rätt lugna. Det såg ändå läskigt ut.






Allt verkade dock under kontroll, men våra grannar tänkte packa ihop pass och annat viktigt ifall det tog sig mer. Allt höll sig dock lugnt.