03 oktober 2020

Till St Regis med vänner

Så härligt att vakna upp och få äta frukost i den här miljön. Det har vuxit upp mycket nedanför oss så nu är det dags att få det klippt igen.


Efter lunch åkte vi in till St Regis för att vara där över kvällen tillsammans med våra vänner. Michi hade med ett duschhuvud då vi behövde köpa ett nytt till Annas rum på Langkawi. Såg ju lite roligt ut.


När vi checkade in fick vi den här fina drickan. Inte lika god som den såg ut. Supersöt!


Skrattade gott åt min man som åkte klädd i badshorts och sina skor och ett duschhuvud i en plastpåse till ett femstjärnigt hotell... Tur man är van.


Susann och Gordon bjöd in oss på ett glas bubbel innan vi skulle fixa till oss inför middagen.


Klockan halvsju varje kväll har de sabrering av champagne på St Regis terrass och Alexander, som är sommelier och vår vän, hade sagt till oss att komma bort.


Efteråt snoffsade vi till oss och gick till Kayu Putih för att äta middag. Det var lika fantastiskt som alltid! Alexander dök upp även där och serverade bland annat en ostbricka som var helt otrolig!


Vi fick bord i den lite större matsalen och så öppnade de dörrarna mot havet. Så fint!


Det blev en jättehärlig kväll, men vi lade oss i rimlig tid eftersom vi imorgon har en brunch inbokad också. Det skall bli spännande att sova här en natt. Priserna är så låga nu så det inte är sant. Alla hotell behöver ju fler gäster nu och kan bara få inhemsk turism, så det gäller att passa på nu. Lyxigt att bo kvar när vi har hus i närheten, men också skönt att inte behöva åka fram och tillbaka.