01 september 2022

Dag 4 - Bröllop för Mikaela och Erik

Vår vana trogen startade Michi och jag med en långpromenad efter frukosten. Idag valde vi att följa kusten västerut. Det ligger så många fina, gamla, byggnader överallt.


Efter att ha varit ute i en dryg timme slog vi oss ner och tog lite vatten. När vi lyfte blicken upptäckte vi att hotellet precis brevid var det hotell där vi skulle samlas inför bröllopet ikväll. Vilken slump!


På vägen hem stannade vi vid vår kvarterskrog och tog lunch. Bäst att ha lite i magen eftersom bröllop ofta erbjuder mycket dryck och sena middagar.


Vid fyra åkte vi iväg till hotellet där vi skulle få åka buss till bröllopet. Två av Mikas kompisar var toastmadammer och hade gått in för temat reseledare. Hur kul som helst!


En stor buss stod och väntade på oss för att ta oss en halvtimme bort till Finca Son Termes en bit norr om Palma.


Helene med familj var ju så klart också på plats. Här har vi Anna, syssling Linnea, kusin Victor samt Helene och Thomas.


Jag fick vara med på foto med de stiliga herrarna Erik och Michi.


Så var det dags att sitta ner. Som Mikaelas släktingar fick vi sitta ner på vänster sida. Här har vi Victor och Nicole redo för en fin ceremoni.


Vi fick inte fota under själva vigselakten så jag får återkomma med lite bilder senare. Här blev istället en bild med brudtärnorna och bruden.


Och en lika snygg bild med Erik och hans best men.


Middagen serverades utomhus och det var en riktig Mamma Mia-miljö. Otroligt vackert!


Fantastiskt att få sitta ute och se hur natten över oss sakta sänkte sig och ändå fortfarande svepte in oss i värme.


Vid vårt bord satt Thomas, jag, kusin Janne, Helene, Michi, faster Britt-Marie och Johans föräldrar Arne och Majlis. Bakom mig hade jag Jannes son Johan och barnens kusin Nicole. Så roligt att träffa alla barnen och ha tid att prata också. Alla har vuxit upp till så sociala, duktiga och trevliga unga vuxna!


Janne höll ett av många bejublade tal. Det roligaste var när han rullade ut ett trettio sidor ihoptejpat manuskript. Fniss.


Eriks bröder hade också ett roligt framträdande. 


Likaså syskonen Sofia och Adam höll ett fint tal som inte lämnade något öga torrt.


Efter middagen blev det dans och de hade hittat en otroligt bra DJ. Alla var uppe och dansade. Johan fick även upp min faster på dansgolvet. Helt underbart!


Vilken kanondag och kväll! Det ska bli extra roligt senare när vi får se alla fina professionella bilder och kan minnas hela dagen igen. Vi var hemma vid tretiden och somnade antagligen med ett lyckligt och lite fånigt leende på läpparna.