21 januari 2016

På stan med Anna och betygen publiceras

Anna och jag tog oss en tur till Garden och Midvalley idag. Äntligen fick vi köpt vår present till Anna nu när hon gått ut universitetet och är klar med sin Bachelor with Honours. Det blev en klocka hon så gärna ville ha. Roligt att ha en fin klocka, det är något man använder resten av livet.



Eftersom den unga damen snart fyller år också så blev det också en födelsedagspresent inhandlad. Lite tung kanske att ha i bagaget...




Anna skulle köpa jeans så vi var bland annat inne på Top-Shop. Jag började gapskratta när jag såg deras nya t-shirts med de här små trollen. Kommer till och med ihåg hur de luktade :)




Barnens betyg kom idag och Anna har officiellt klarat sin examen nu. Fredrik fick ett högt snitt, eller en "First Degree" vilket är högsta betyg, första terminen vilket också var jätteroligt! Det blev till att öppna lite mousserande vin och skåla för deras prestationer.



Michi och Nils skickade tummen upp från mässan i Stockholm till båda barnen också.




Senare på kvällen var det dags för Idol avsnitt 3 och 4. Anna skulle ta en selfie och jag härmade minen Anna alltid har på sina selfiebilder. Jag börjar förstå varför folk säger att vi är lika :D




Sista natten med båda barnen. Nu gäller det att njuta de sista minuterna!!!