22 mars 2014

Tillbaka till Mont Kiara för mig och Fredrik kommer hem med silvermedalj

Idag hade vi lite ärenden på listan. Först hade vi ett möte med Mario som nu skall ta över vakterna. Det tidigare företaget har skött det så dåligt och vi har nu förstått att de behöll det mesta av pengarna själva och gav vakterna väldigt lite. Mario tar över 1 april, har redan haft möte med de befintliga vakterna och tar över dem till sitt bolag. Lönerna har höjts rejält och fördelen nu är att han bor på ön och kan åka förbi och kolla dem och följa upp nästan dagligen. Nästa punkt var att vi behövde köpa en fläkt till uteplatsen under Fredriks balkong. Vi fick då se den här "snygga" lampan i affären. Tänk det finns något för alla smaker...


D och Firuz kastade sig över fläkten och snart var den uppe. Firuz skall också hjälpa oss med att sätta upp CCTV-kameror utomhus så att vi kan ha koll på vilka som går in och ut. Det kan också vara bra att se hur ofta poolskötarna kommer t.ex. Vi betalar för tre gånger i veckan, men jag undrar om de någonsin varit där så ofta. Vi skall förhandla om vårt avtal i september så då är det bra att kunna presentera lite fakta...

Vi passade också på att ringa en av mina bästa vänninor Madeleine som idag fyllde jämnt. Jag var hembjuden till henne på middag, men det var ju tyvärr lite långt att åka. Det var roligt att få prata lite med henne i alla fall och vi skickade en bukett tulpaner. Vi får fira mer i sommar när vi båda passerat 50-strecket.



Michi passade på att göra sina stretchövningar också. Han ser ut som en liten skalbagge på rygg, men börjar bli riktigt vig. Han får ont av ischias, men med hjälp av sex övningar på en minut vardera så klarar han sig bra.




Så var det dags för mig att lämna vårt lilla paradis igen och Michi körde mig till flygplatsen. Han kommer efter imorgon.



Väl hemma fick jag packa ihop alla mina halsband inför morgondagens marknad på skolan. Vid tolv på natten kom Fredrik och hans vänner hem från Singapore med silvermedaljerna om halsen och en stor pokal. Fredrik hade också fått en extra pokal för Most Valued Player, alltid lika hedersamt!



Fredrik hade slagit vad med laget att om de fick medalj så skulle alla ha på sig fluga till middagen. Snygga killar!



Tjejerna kom på en hedrande bronsplats så Mont Kiara gjorde bra ifrån sig och två fina troféer är snart placerade i skåpen utanför gympasalen!