27 augusti 2017

Sunday Roast på Coco´s

Det blev en ny tur till telebolaget idag eftersom det var stängt när vi kom dit igår. Enligt internet skulle de ha öppet mellan 9-17.30, men så var inte fallet när vi väl kom dit. Nu har vi i alla fall avslutat vårt gamla internet. Skönt! Vi fick besök av Greg och Yvonne idag som vi inte sett på flera månader. De har varit i England i flera månader och har nu kommit tillbaka till ön. Riktigt roligt att se dem igen. 


På kvällen hade Michi och jag bokat in oss på Coco´s Bistro för Sunday Roast. Restaurangen ligger supermysigt i en trädgård, långt från turiststråken. Menyn är väldigt brittisk. Ägarna är ett gift par där han är från Irland och hon från Borneo.


Vi trodde först det skulle vara buffet, men det var det inte uan man fick varsin tallrik full med mat. Det var verkligen rejäla portioner med bra kött. Ingen risk att man gick hungrig därifrån... 


Jag provade tallriken med biff och Michi provade den med kyckling.


När vi kom hem lite senare på kvällen så kom Mario över. Han ska hjälpa oss med att ha en extranyckel så vi fick visa lite hur larmet fungerar m.m. Det blev sedan en trevlig kväll för herrarna med lite öl och prat. Jag lät dem sitta uppe själva och kröp ner i sängen och somnade sött.