07 augusti 2010

På kalas hos Nilsons i Grundsund

Söndagen den 25 juli skulle vi upp till Grundsund igen för lite kalas hos Helene och Thomas. Nicole fyller 9 den 2 augusti och Thomas har fyllt 46 den 11 juli. Vi hade tänkt att ta båten upp, men det blåste och regnade så vi fick låna Anders bil eftersom vi bara har en tvåsitsig skåpbil denna sommaren.

Vi var uppe vid fyratiden och bänkade oss framför tv:n för att titta på Scandinavian Masters där en svensk, Richard Johnson till slut vann!

Helene stod i köket och lagade mat i början, så jag kollade inte golfen så mycket heller.

Till förrätt fick vi stekta pilgrimsmusslor med bacon och balsamvinäger och till varmrätt blev det varmrökt lax. Väldigt gott!

Michi och Anna satt och skojade i soffan. Vi brukar få höra att Anna är mest lik mig, men Michi säger alltid att de är så lika så att när de är med på ett foto båda två kan ingen säga vem som är vem. Nu fick Anna på sig Michis glasögon och då kan man ju absolut inte se skillnad ;o)

Resten av kusinerna Victor, Fredrik och Nicole satt och myste i soffan i väntan på Nicoles födelsedagspresenter. Vi hade köpt shorts, en blus och en Hello Kitty-tröja.

Till Thomas hade vi köpt en tavla av Marie på landet. En båtflagga som betyder: Vi har dykare nere. Lämpligt med tanke på att Thomas gillar att dyka.

När vi skulle hem ville Anna så gärna köra och det får hon ju inte ännu. Trots körkort i Malaysia så måste hon ju fortfarande vara 18 innan hon får köra i Sverige. Hon fick i alla fall åka upp till en vändplats på Helene och Thomas väg och vända bilen åt rätt håll och kusin Victor såg ut att tycka att det var rätt roligt att åka med sin stora kusin.

Så var det dags att åka hem vid niotiden igen efter en väldigt mysig eftermiddag och kväll. Ner till Rörtången tar det en timme och en kvart. Det är längre än vad man tror!