12 augusti 2012

Louise konfirmerar sig

Verkligen hur kul som helst att för en gångs skull vara uppe i Stockholm och dessutom få möjlighet att vara med och gratulera Madeleines barn till både student och konfirmation. Anna hade till och med lämnat sina kompisar idag och kom till Oscarskyrkan på Narvavägen för att vara med på Louise konfirmation.


Efter en fin ceremoni ställde Madeleine med mamma och Anna upp för fotografering.


Det blev också många kort med den nyblivna konfirmanden. Här med storasyster Caroline...


...och sedan med mamma Madeleine.


Även jag fick vara med på ett hörn med Madeleine och Anna. Står ju annars mest bakom kameran.



Efter konfirmationen bar det av hem till pappa Mats för lite lunch. Vi hade köpt armband från Edblad till både Louise och Caroline. Ett med vita stenar till Louise och ett med grå stenar till Caroline.


 Innan maten ställde Louise upp med både mamma och pappa på bild.


En jättegod lunch serverades med Caesarsallad, varmrökt lax, västerbottenpaj och mycket annat gott. Anna och Caroline satte sig inne för att äta. Båda har ju nu tagit studenten och kommit in på de skolor de önskade. Handelshögskolan i Stockholm för Caroline och European Business School för Anna. Duktiga tjejer!!!


Vid sextiden följde jag Anna bort till busshållplatsen. Det blev 205:an till Ropsten, tunnelbana till Slussen och sedan tåg ut till Saltsjöbaden och Cicci. Så mysigt att få träffa min lilla dotter igen. Hon har ju varit borta riktigt länge. Hur blir det sedan...


Vi övriga lämnade Mats framåt halvåttatiden efter en spännande jakt på en försvunnen mobil med ljudet avstängt. Känns det igen?? Den återfanns i bilen inrullad i en bordsduk. Vi kände oss som riktiga detektiver när vi lyckades lokalisera den till slut. Det blev mycket fniss i bilen hem. Nu var det redan dags för sista kvällen hemma hos Madeleine och vi har - precis som väntat - pratat i munnen på varandra, fnissat hysteriskt och haft exakt lika roligt som alltid. Vi har känt varandra sedan vi var 19, precis som våra stora tjejer är nu. Så himla mysigt att även de har roligt tillsammans nu!