23 juli 2014

En dag på sjön och besök av Anita och Bosse

Michi har ju en apparat med svagström som naprapater normalt använder. Jag satt och bloggade i köket i morse och hörde kvidanden och skrik från vardagsrummet. Funderade på vad grannarna skulle tro hände här inne i huset. Var tvungen att smyga in i vardagsrummet och kolla vad han höll på med. Apparaten var i full gång, på högsta volym, för att bota hans tennisarm...


Det fina och varma vädret bara fortsätter så vi hoppade i båten och åkte iväg till Dyrön där det blev bad. Vi passade på att handla där också. Michi körde runt båten till andra sidan ön, medan jag promenerade tvärsöver. Hittade då också ett nytt café, Linns café, där jag kunde köpa tunnbrödrullar med räksallad och dricka som vi kunde ha som lunch på båten.




Så bar det ut på sjön igen och vi åkte bort till Brattön och ankrade upp där.



Michi var överlycklig när han fick lite mat! Det finns ingenstans det smakar så gott som på sjön.





Det blev sedan bad från båten och vattnet är så varmt nu. Det är snart uppe i 22-23 grader! Vid fyratiden drog vi oss hemåt igen.



Väl hemma igen fick vi besök av Anita och Bosse. Anita och vi jobbade ihop i Konsum Lerum i början/mitten av 80-talet och det var Anita som alltid tyckte att jag och Michi borde bli ihop, så hon känner sig väldigt ansvarig för att det blev så :) Vi har stött på varandra på Ica Servett mängder med gånger där hon jobbar nu. Nu blev det äntligen av att vi sågs! Vi började med lite fika och gick sedan ner och badade.



Vid halvåtta fick Michi åka och hämta Fredrik som nu kom med bussen till Kode efter att ha varit borta i Norrköping och Stockholm i sex dagar. När han väl var hemma blev det middag.




Här är en bild på Anita! Det blev en sådan fantastiskt rolig eftermiddag och kväll med mängder med skratt och minnen. Nu får det inte gå 30 år till nästa gång!!!



När våra gäster åkt satt vi ute en stund. Jag tog denna bild när klockan var elva och man slås fortfarande av hur ljust det är ute så sent på kvällen!



En riktig minnenas dag och roligt att Fredrik fick träffa kvinnan som tussade ihop hans föräldrar :)