26 april 2015

Till Langkawi med bokklubbarna

Dags att för tredje året i rad åka upp till Langkawi med bokklubbarna. Det blev Firefly upp och vi kommer att vara 15 tjejer uppe i år.



Rätt som det var började personalen och flera passagerare att sjunga "Happy Birthday" för en kille på planet och alla applåderade. Brevid mig satt en man som inte rörde en min. Han hade koranen på arabiska i sin telefon och satt och sjöng/mässade olika verser för sig själv. Lite kontraster!!



Fick ta ett kort innan vi packde ur den stora vanen vi hyrt. Fullpackat med väskor!



Medan vi åkte upp till Langkawi var Michi hemma hos Thonellarna som ordnat lite barbecuelunch för Hijauan-gänget. Pattu, Sunandini, Thivanka, Melo, Hasse, Marika och Michi skickade en liten hälsning.





Vi på Langkawi åkte ner till Frangipani där Jessika och Marie bodde och tog oss en lunch.




Hemma blev det sedan bäddning av rummen och en stunds slappande vid poolen.




Alla strålade sedan samman nere på Cactus för middag. Det är både gott och så billigt. Vi var 15 personer som åt hur många rätter som helst och det dracks både öl och vin och kvittot slutade på knappt 40 rm per person!




Alla följde sedan med hem till oss och en enorm ostbricka dukades upp.



Jag fick också en jättefin lykta och en bok med berättelser från Langkawi av alla. Tack!!!



Klockan ett var taxin beställd och de som bodde nere på stranden åkte då hem. Alla i "min" bokklubb fick inte plats i vårt hus så Anna K och Charlotte A bodde i ett rum hos Mario, vår granne som börjat med homestay. Smidigt att ha det så nära.