06 februari 2022

Träff med Fredrik och Lucy

Vilket väder vi vaknade till idag. Det blåste halv storm och regnet piskade mot rutorna. Hemskt! Vid ett hade det lättat och väl var väl det för då hade vi tid på gymmet. 


Både på morgonen och eftermiddagen satt jag och målade. Så roligt!


Det blev två test idag igen. Friska än så länge. På tisdag skall vi ta våra PCR-test för Malaysiaresan. Idag gjorde vi dem för att vi skulle in till stan och träffa Fredrik och Lucy på middag, så alla fyra testade sig. Bra vanor de har här i England.


Vi träffades först på Smith´s Bar and Grill som låg bakom Paddington längs med kanalen. Här fanns flera båtar som också var restauranger.


Smith´s såg hur trevligt ut som helst. Tydligen har Londonsvenskar haft kräftskiva här bland annat för ett par år sedan.



Härifrån gick vi vidare till Cicchetti´s där Fredrik bokat bord. Det är ett tapasställe, men med italienska rätter. Hur gott som helst!


Anna har börjat måla på sin tavla också och Pluto börjar så sakta träda fram.


Det är verkligen en avkoppling för hjärnan att sitta och hålla på med detta. Nästan som mindfulness. Det lär ju ta några veckor att bli klar. Jag hade tänkt lämna min tavla här, men den får nog följa med till Malaysia. Det är alldeles för roligt.