20 februari 2024

Swea årsmöte och sparkar i tån

Så var det dags för årsmöte med Swea hos en tjej jag inte träffat tidigare, Judith. Det har varit en hel del diskussioner inom Swea om det ska läggas ner eller inte. Styrelsen har inte fått ihop tillräckligt med folk och avgifterna till Swea samt att vi inte få ge donationer dit vi tycker det behövs har gjort att medlemmarna i mångt och mycket tyckt att vi bara ska ha en svenskförening. Som tur var så fick styrelsen ihop tillräckligt med folk i sista sekund och Swea lever kvar. Lite roligt tycker ju jag som var med när det startade upp här.


Precis innan jag skulle gå på mötet var jag ute på balkongen och tog in en klänning som hängde på tork. När jag vände mig om sparkade jag rakt in i en tung teakstol. Samma tå igen. Det är nog femte gången. Det blev till att halta iväg. Tån är inte så blå ännu, men der lär komma...


Anna-Lena, en av våra medlemmar är fantastisk på att baka och det blev som vanligt semlor till fika på årsmötet. Mums!


Här är en kvällsbild också. Något blåare nu på foten. Alltså jag blir så irriterad på mig själv. Alldeles för snabb i vändningarna. Det gör ju såååå ont. Fick några värktabletter nere på apoteket som lindrar något. Jag som hade tänkt att träna mycket nu när Michi reser.


Det är bara is, vila och foten i högt läge som gäller ikväll...