01 juli 2014

Middag i Lerum

Idag lämnade vi Rörtången. Anna hade återbesök hos kiropraktorn för sin rygg, men allt såg bra ut idag och hon kände sig mycket bättre. Måste säga att det fungerade väldigt bra. Hon fick studentpris 400 kronor och återbesöket kostade ingenting. 

Från Kungälv åkte vi raka vägen hem till farfar för lite fika innan Anna reser iväg. Han skulle iväg på lunch med Angelika så vi kunde bara stanna en knapp timme. Efter lite ärenden på vägen hem var vi sedan hemma i Lerum igen. Anna hade en del att packa inför resan till New York. Hon ville dessutom ta med så lite som möjligt för New York lär innebära mycket shopping. De skall till någon stor outlet utanför stan.


På kvällen passade vi på att ordna lite middag hemma för pappa och Thomas. Fredrik fick också hem sin kompis Elliot. De sprang lite mellan middagen och fotbollsmatcherna på TV. Det är nästan lite svårt dessa veckor när VM går för många är väldigt styrda av att se allt... Det blev i alla fall en riktigt trevlig kväll och imorgon blir det till att gå upp tidigt och köra till Landvetter.