08 oktober 2018

Tillbaka till KL och inköp av sari

Idag var det dansklass med Therése igen. Så otroligt roligt! Efteråt åkte Susann, Emma, Pia och jag ner till Brickfields för att köpa sari som vi skall ha på oss på regionmötet i Bangkok med Swea. Alla länder måste göra något litet uppträdande eller tacktal och vi tänkte skoja till det lite. Nere i Brickfield, precis nedanför kontoret, kryllar det av tygaffärer. Tog foto på den vi gick till för att komma ihåg var vi var.



Hittade ett tyg jag tyckte var fint. Orange givetvis. Alla sarilängder är sex meter och skall sedan svepas runt och vikas i olika veck. Rätt svårt att få det snyggt. De kan även göra färdigsydda med blixtlås i sidan, vilket verkade betydligt enklare.




Efter att Emma och jag handlat klart blev det lunch på en indisk restaurang i närheten medan vi väntade på att få komma upp till en sömmerska för måttagning.






När vi var klara med maten kunde vi gå till skräddaren och jag skall hämta upp min på torsdag. Passar bra för nu har jag blivit bjuden till Sunandhini, vår sri-lankesiska kompis, på en indisk högtid på fredag. Det stod på inbjudan - gärna indisk klädsel. Nu är jag redo.