05 februari 2014

En halv dag hemma i Lerum och sedan iväg igen mot KL

Var uppe i tidigt imorse för att hinna fixa allt inför hemresan. Det blev ju bara 24 timmar här i Sverige denna gång! Köpte tre stockar snus som var beställt av Kevin och Carl på kontoret. 


Åkte in till Allum för att köpa ett träningslinne jag sett och hittade då även blomsterfröer på Ica där. Hon i kassan kollade lite konstigt på mig när jag kom med 50 påsar. Skall fortsätta pilla ner fröer i alla hål på vår nya stödmur på Langkawi.


Var tvungen att fota att det var snö hemma. Det är ju inte alltid så när vi kommer hem på vintern.



Vid strax innan tolv var jag hemma hos pappa och skrev ut mina boardingkort och sedan åkte vi ner till Aludden för att äta lunch. Helene åkte med ner för att sedan ta en promenad hem i det sköna vädret.


Pappa tog fisk, men när jag hörde att det vegetariska var pasta med kantareller och ädelsostsås så valde jag det istället. Den var fantastiskt god.


Så mysigt att hinna få till en lunch med pappa innan jag sticker igen.


Pappa körde mig sedan till Landvetter och så var det dags att säga hejdå på några månader igen. 


På Landvetter träffade jag på Susanne Rapp som jobbade i en lounge där. Hon bodde i KL när vi kom dit och startade Swea i KL. Vid halvsex gick sedan planet ner till Amsterdam och tio i nio var det dags att hoppa på planet till KL. Elva och en halv timmes flygning framför mig nu.