06 september 2024

Upp till Langkawi

Imorse åkte jag och Thelma upp till Langkawi. Poolen var ovanligt fin och det kändes att man slappnade av bara genom att komma dit. Så härligt! Vi hade köpte med oss lunch och satt ute i skuggan och njöt.



När lunchen var avklarade åkte vi till Billion för att handla. De har öppnat en ny butik i Kedawang som är mycket närmre för oss än att behöva åka ända in till stan för att handla.


Äntligen känns det som att det kommer in lite mer varor som finns i KL. Riktig mjölk och inte bara sådan som har hållbarhet i tre månader...


Även smör som man känner igen fanns och hela butiken gav ett fräscht och bra intryck.


Här gillar de färdigskivad ost och nu fanns det flera sorter vi känner igen som inte är inplastade skiva för skiva.


När vi åkte tillbaka till huset kom världens regnskur. Det forsade ner så mycket så vi knappt kunde se vägen trots att vindrutetorkarna gick på högsta fart.


Framåt sextiden kom Rentokil (som skulle varit där fyra). Hela tomten foggades mot denguemyggor och de sprejade även inomhus med lite snällare medel. 


Michi landade vid åttatiden och vi sågs alla nere på Cactus. Så roligt att träffa Feeka igen och äta deras goda mat.


Så roligt att få en bild på Anna och Erik som har en rätt stressig tillvaro för tillfället. Idag hade de fått besked om att fastighetsaffären i alla fall rullar på i rätt riktning och såg lite gladare ut. Det firades med en middag på stan. Vi försöker uppmuntra dem, eller helst Anna, att ta det lite lugnare på jobbet, och ta ut lite semesterdagar. Så skönt att se att hon gör det med jämna mellanrum.