01 november 2021

Dags att resa till KL igen

Ikväll skulle vi komma hem lite sent från Langkawi så Michi fixade gourmetlunch så vi skulle hålla oss några timmar utan mat. Under dagen fick jag meddelande från Blogger att ett av mina inlägg tagits bort då det gick emot deras policies om vad man får skriva. Alltså min blogg måste ju vara en av de oförargligaste som finns. Rubriken var: Mot Langkawi - så antagligen har det blivit feltolkat. Nu har jag ändrat till: Vi reser till Langkawi och det är under granskning. Annars får jag väl kopiera och göra en ny post. Så otroligt roligt.


Shadow följde med oss ut till taxin när det var dags att åka till flyget.


På flygplatsen hade Costa Coffee öppnat efter att ha haft stängt i flera månader. Gott med en kaffe eftersom planet var försenat - igen.


Det blev en vacker, men skumpig tur ner till KL. Vi ska nog börja flyga på morgonen istället för på kvällen. Då är risken för dåligt väder mindre.


Hemma blev det varsin macka på balkongen. Det hade hällregnat i KL så det var svårt att få tag på bil från flygplatsen och tåget har inte börjat gå ännu. Det har varit stängt länge. Undrar när allt skall gå tillbaka till ett mer normalt liv.