07 december 2013

Bastu beställd och med Ola Melbi på Souled Out

En stor dag för Michi idag! Han älskar ju att bada bastu och idag åkte vi till en butik i Kota Damansara och beställde en bastu till Langkawi. Den kommer att placeras på Langkawi, så kan han basta och sedan kasta sig i poolen. Nu är nog huset snart en komplett dröm :) Bastun levereras slutet februari - början mars.


Vi fick se många roliga juldekrationer när vi gick omkring i området.


Vi stannade också till på 1 Utama. Var tvungen att fota alla små bebisskor på Converse. Köpte ju minsta storleken till Stella i somras, men de passar nog nästan fortfarande. Hon har ju inte precis sprungit omkring med dem.


Inne i 1 Utama hade de också julpyntat hur mycket som helst.



När det var dags för lunch gick vi till restaurang Chicago som Andreas pratat varmt om. Man fick beställa maten själv via iPads.


Sedan fick man avsluta med något spel för att se om man fick en rabatt. Väldigt modernt.


Vi provade deras revben och jag tog några som var lite starkare. Då kom servitören in med ett litet glas med whisky som han hällde över revbenen och sedan flamberade. Lite stor lunch, men vi går sällan till shopping centres för att äta middag så därför provade vi det här stället nu.


På kvällen var det dags för en rolig återförening. Ola Melbi, som bodde här när vi flyttade hit, var på besök så vi var åtta "gamlingar i KL" som träffades på middag.


Mycket prat om allt som har hänt. Det är alltid lika roligt när vänner som har flyttat hem kommer tillbaka och hälsar på. Souled Out är då ofta ett givet ställe för middagsträff.