04 februari 2021

Lyckan att hitta lakrits

Det är väldigt varmt på Langkawi nu, men det blåser rätt mycket. Så mycket så vi inte vågar fälla upp våra parasoller. Det är väldigt skönt! På lunchen idag gick vi upp på berget och hade motvind i början, det är nog första gången.


Hemma blev det goda pitabröd med kycklingfyllning till lunch. Vi fick fylla plastglasen snabbt innan de flög i poolen.


Efter lunchen åkte Thelma och jag och handlade lite. Var på en affär som hette Ecofresh där de till och med hade avokado. Åkte också till schweiziska Haegners. En pappa till en av Fredriks klasskamrater på MKIS som driver den. Där hittade jag lakrits!!! Vilken lycka!!! Senare på kvällen såg vi den första Beckfilmen. Jag har inte sett dem så började från början. Michis ögon blev stora när han fick en skål med lakrits serverad :)


Jag hade köpt ett pulver som man skall hälla i när man planterar nya växter. Det stimulerar rötterna att växa fortare. Jag skrattade gott när jag öppnade paketet. Trodde det var en jätteburk, men den var mindre än ett kryddkar.


Muren nu färdig på insidan och allt undanplockat. Det ser så fint ut, helst på natten när lamporna lyser mot muren. Så nöjda!


Vi överraskade Anna och Erik med en ostlåda från Cote Brasserie i London. Nu under lockdown levererar de hem istället. Det var sex sorters ost, kex och goda marmelader till. Roligt att få överraska ibland. Får väl se vad jag kan hitta på till Fredrik. Visste inte att han skulle vara i London när jag beställde den här lådan. Det gick ju lite snabbt.


Nu börjar vi den nya tvåveckorsperioden i nedstängning. Vi får väl se vad som händer 18 februari. Det blir ju inte mycket gjort med vårt bokslut...