16 oktober 2009

Champagnebrunch med Perssons

Under två veckor har Lotta och Magnus Persson återvänt till Kuala Lumpur. De bodde här tidigare, när vi flyttade hit, men flyttade hem för ca fyra år sedan. Nu var de äntligen tillbaka i samband med Magnus 50-årsdag. Detta tyckte vi var värt att fira så söndagen den 4 oktober hade vi bokat bord på Westin för en champagnebrunch.

Lotta och Magnus reste hit tillsammans med sina vänner från Göteborg, som inte varit i Asien tidigare. Det blev ju en bra start på resan!

Michi talade om för personalen på Westin att Magnus fyllde år. Först kom en clown och gjorde lite fina ballongskulpturer...

...och sedan kom hela personalen med tårta och sjöng för Magnus. Alla fick väldigt fina röda näsor att fira födelsedagen med!

Senare på eftermidagen kom alla på besök hem till oss och fick en liten rundvandring på Hijauan. Det är alltid lika roligt när vi har haft kompisar på besök och de sedan vet hur man bor och kan se det framför sig när man pratar om det! Trots en gigantisk lunch var vi ändå lite hungriga och gick upp till Khana Peena på Mont Kiara Plaza för lite indisk middag. Kul för Perssons att återuppleva några av sina upplevelser från tiden i Malaysia.

Mätta och trötta vandrade vi sedan hemåt igen vid elvatiden efter ännu en härlig dag!