30 oktober 2016

Heldag med familjen Kronstrand

Lite mulet väder idag. Nu har regnperioden börjat som varar ända fram till januari/februari. Det brukar nästan vara regnigast i oktober och november för att sedan lätta lite. Michi och Jens höll på att fixa lite med staketet på baksidan för att försöka förhindra vildhundar från att springa in på tomten.


Michi fixade lunch till alla idag med lite hjälp av Vera. Vad det blev? Korv förstås :)


Michi måste vara den bästa kunden till Johnny´s senap...


Efter lunch blev det en promenad upp på berget för Michi, Jens och mig. Josefine stannade vid huset med Vera och Alva. Det blev ett före och ett efter kort.



Michi flög hem idag och när jag lämnat honom åkte resten av gänget ner till The Cliff för en drink. Tyvärr regnade det och de hade dragit ner gardiner så det var inte lika fint som det brukar.


Här kommer ett foto på hela familjen Kronstrand: Josefine, Vera, Alva och Jens.


Efter The Cliff promenerade vi längs med hela Pantai Cenang i duggregn bort till Orkidria. Det var riktigt längesedan vi var där! Så roligt att komma tillbaka och bli fullständigt omfamnad av tre i personalen! Vera och Alva hjälpte mig att välja räkor inför middagen.


Det blev en riktigt god middag. Nu får det inte dröja så länge att gå tillbaka!


Michi skickade bilder från Naughty Nuris dit han gått för en middag med goda revben. Själva åkte vi hem och det var dags att packa ihop alla saker efter helgen. Det blev lite glass hemma innan det var dags att krypa till sängs då det blir en tidig morgon i morgon.